marekch2 1 Posted July 29, 2014 BIES CZADOWE I KSU ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted July 29, 2014 Znacie. Tylko o co chodzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
amorph 50 1 Items Posted July 30, 2014 Klasyczne przykłady sików, ktore sprzedają sie dzieki etykietom. Płacisz kilka pln za coś co nie jest warte złotówki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted July 30, 2014 Warto również zaglądać na browar.biz. Nie będzie zdziwienia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amorph 50 1 Items Posted July 30, 2014 Mi ostatnio rodzinka przywiozła z Zakopanego: Giewońciaka i Podhalańskie bo przecież lubię rzadkie i drogie piwa. Wrażenia smakowe jak po najgorszych lagerach. Nie dajcie się nabierać na takie piwa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi 337 1 Items Posted July 30, 2014 Chamska flaszka z krótkim gwintem, jak wygrzebana w śmieciach, etykieta szarobura z bohomazem-diabełek i sięgający po kufel jeden z bieszczadzkich zakapiorów, gorsza niż od początkującego piwowara domowego. Na etykiecie że dla 4 stron piwa uwarzył Racibórz. Cena mocno zawyżona, ponad 5zł (bo oczywiście z kaucją). Drugi rodzaj to miodowe "Plaster miodu" jeszcze droższe. Chcę mieć piwo związane z zespołem, to wolę Trooper'a, diabli wiedzą kto robił to kSU i czy KSU mialo jakiś wpływ na to piwo (Iron Maiden przynajmniej mieli). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrickll 30 Posted July 30, 2014 Do tego trooper ma całkiem spoko smak, a to pewnie zwykły lager z tego browaru który to robi tylko etykietę zmienili i zrobili limitowaną edycję... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leech 99 1 Items Posted July 30, 2014 Jak za 5 zylków to ciekawe kto był targetem, bo chyba nie punki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekch2 1 Posted July 30, 2014 I macie rację, tym piwem kolega chciał się pochwalić z urlopu z Bieszczad, jak wróci zapytam go w wrażenia smakowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted July 31, 2014 Jak za 5 zylków to ciekawe kto był targetem, bo chyba nie punki? Punki od KSU dawno już porzucili tanie wina na rzecz lepszych jakościowo trunków i podejrzewam, że ten fakt popchnął producenta do wypuszczenia tego piwa. Gdyby nie moja pasja do dobrego piwa to pewno sam bym chciał spróbować piwa z etykietą przypominającą czasy młodości. Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Quote Share this post Link to post Share on other sites