santa 96 Posted July 25, 2014 (edited) Sprzedam kapslownicę GRIFO HD. Kupiona w grudniu 2013, w twojbrowar.pl. Okazało się, że nie mam zbytnio warunków lokalowych do używania takiej konstrukcji i wróciłem do kapslownicy ręcznej. Urządzenie w stanie prawie nowym, używane na kilku butelkach . W Gdańsku możliwy odbiór osobisty. Poza Gdańsk wysyłka wybranym środkiem przekazu . Cena pewnie coś koło 130 zł, aczkolwiek jej wysokość pozostawiam ustalenia z zainteresowanym. Edited July 28, 2014 by santa Share this post Link to post Share on other sites
Usiu 120 1 Items Posted July 28, 2014 Wrzuć też na Facebooka, na Pomorską grupę Share this post Link to post Share on other sites
santa 96 Posted July 28, 2014 Jestem niedzisiejszy i nie dorobiłem się jeszcze konta na Facebooku . Możesz wrzucić zajawkę, jeśli masz czas i/lub ochotę. Share this post Link to post Share on other sites
Bzdzionek 79 Posted July 28, 2014 (edited) jeśli jeszcze jest to ja chętnie kupię, tylko liczę na jakiś upust cenowy bo na TB jest za 139 i odpadają mi koszty przesyłki Edited July 28, 2014 by Bzdzionek Share this post Link to post Share on other sites
santa 96 Posted August 6, 2014 Kapslownica sprzedana. Wątek do zamknięcia. Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted August 6, 2014 Temat się zamyka kłódką zazwyczaj, pytanie- czy da się załkowicie usunąć? Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 583 1 Items Posted August 6, 2014 Kłódka i usuwanie to domena admina Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted August 6, 2014 Wiem, tematy niektóre idą do (o)hyde, bzdury ale to nic, wiszą tam. Pytam czy da się temat usunąć, jak działa mechanizm programu? Np usunięcie konta jest kłopotliwe Share this post Link to post Share on other sites
santa 96 Posted August 6, 2014 W sumie nawet nie sprawdzałem, czy mogę sam zamknąć temat. Piszę tak z przyzwyczajenia z innych forów . Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted August 6, 2014 Samemu można tylko zmienić nazwę tematu, dobra sprawa, korzystam. Dalej to albo usunięcie np takiego oftopiku jak moje teksty, kłódka lub pszeniesienie gdzieś tam. Share this post Link to post Share on other sites