xfranek 7 1 Items Posted July 22, 2014 (edited) Witam Jeśli ktoś potrzebuje złączki do kranu piwnego takiej na opaskę to mam napewno 10szt a może i dużo więcej. Toruń Sposób dostawy: Poczta Polska Koszt dostawy: 7,50 Stan: nowy Oceń stan: 4 Edited July 24, 2014 by xfranek Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 23, 2014 Zmieniłem koszt dostawy na 7,50 bo po pierwszych listach miałem dopłaty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ekotechnika 0 Posted July 23, 2014 4 szt. chciałbym zamówić Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 23, 2014 Poszło na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 28, 2014 Mam jeszcze ok 140szt tych złączek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bnp 179 Posted July 28, 2014 Z jakiego materiału wykonane są złączki? niklowany mosiądz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 29, 2014 Nakrętka niklowany mosiądz a reszta mosiądz żółty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaworek346 3 1 Items Posted July 29, 2014 a posiadasz tylko z kątowym króćcem czy proste tez? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 29, 2014 Tylko kątowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jabol_01 4 1 Items Posted July 31, 2014 wezme 6 szt prosze o dane Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted July 31, 2014 Poszło na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
kiedos 2 Posted August 6, 2014 (edited) Ja zamówiłem złączki ale niestety nie pasują do mojego kranu:( (kran za 99zł nowy z allegro). Wielkość jest ok ale gwint ma chyba inny skok. Wkręca się ale wszystko lata i cieknie. Przy mocniejszym dokręceniu przeskakuje na gwincie:( Coś czytałem że są gwinty amerykańskie który mają inny skok (może dlatego?) A może dlatego że są używane? EDIT: Kolega podesłał nowe i okazuje się że są ok. Podobno jedna paczka jakaś trefna była. Także jednak wszystko pasuje można brać Edited August 17, 2014 by kiedos Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawart 0 Posted March 23, 2015 Czy temat jest jeszcze aktualny ? Quote Share this post Link to post Share on other sites