indianin666 2 Posted July 22, 2014 Czy ktoś z Warszawy nie ma na zbyciu kapslownicy młotkowej? Moja greta pordzewiała po dezynfekcji w piro . Buduję obecnie kapslownice stołową i brakuje mi głowicy do kapsli. Chętnie wymienię się na jakiś własny produkt Quote Share this post Link to post Share on other sites
RobertJ 8 1 Items Posted July 22, 2014 Tylko ja nie dezynfekuje kapslownicy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szinek 13 Posted July 22, 2014 (edited) Po co dezynfekować kapslownice Edited July 22, 2014 by Szinek Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted July 22, 2014 Tylko ja nie dezynfekuje kapslownicy? Może lepiej było poprosić, by wpisywali się tylko Ci co to robią i za kilka miesięcy sprawdzić czy ktoś coś napisał... Quote Share this post Link to post Share on other sites
indianin666 2 Posted July 22, 2014 (edited) Po co dezynfekować kapslownice Widziałem kiedyś filmik na youtube, gdzie koleś dezynfekował. Teraz wiem, że to niewskazane Edited July 22, 2014 by indianin666 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted July 22, 2014 youtube rulez Quote Share this post Link to post Share on other sites
manowar 22 Posted July 22, 2014 Mogę ci moją gretę odstąpić. Niestety coraz częściej tnie szyjki a że wybicie zwiększyłem to nie będę się cackał.Jak coś to PW 1 indianin666 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
indianin666 2 Posted July 25, 2014 Temat do zamknięcia. Jeszcze raz wielkie dzięki dla manowar Quote Share this post Link to post Share on other sites