slotish 54 1 Items Posted July 17, 2014 Hej Mam do sprzedania zestaw do wyszynku. Cały sprzęt składa się z kega cornelius, węży, szybkozłączek, butli co2 ( prawie pełnej ), kranu do piwa, manometru itd... Jednym słowem wszystko jest Do pełni szczęścia potrzebna jest chłodziarka lub lodówka pod kegerator. Nie ręczę za stan węży, które być może muszą być wymienione na nowe. Sprzęt został użyty może z dwa razy, jest w pełni sprawny ale zakurzony i wymaga wyczyszczenia ( Stał w piwnicy i garażu nieużywany przez ostatnie dwa lata ). Sprzedaję bo nie używam ( mieszkam we Wrocławiu, gdzie nie mam miejsca na kegerator ). Sprzęt stoi i się kurzy więc może komuś posłuży Cena 150 zł do odebrania w RAWICZU. Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: używany Oceń stan: 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted July 17, 2014 zamawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted July 17, 2014 Shit. Spóźniłem się. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sesar 0 Posted July 18, 2014 jak nie kupione, to biorę Quote Share this post Link to post Share on other sites