Skocz do zawartości
matzem

Czekoladowy stout

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

PLanuję uwarzyć stouta z czekolady jaka mi została:

słód chocolate 1000 EBC 350g

słód pale chocolate 500 EBC 350g

Jaką recepturę polecacie do tych słódó??

Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Proźba o recepturę w dziale receptury- to nie ten dział??

 

Tutaj umieszczamy receptury, a nie pytania o pomoc w tworzeniu receptury.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×