Skocz do zawartości
matzem

Czekoladowy stout

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

PLanuję uwarzyć stouta z czekolady jaka mi została:

słód chocolate 1000 EBC 350g

słód pale chocolate 500 EBC 350g

Jaką recepturę polecacie do tych słódó??

Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Proźba o recepturę w dziale receptury- to nie ten dział??

 

Tutaj umieszczamy receptury, a nie pytania o pomoc w tworzeniu receptury.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...