wojtekk89 0 Posted July 5, 2014 Cześć wszystkim, mam na imię Wojtek i mieszkam w Tczewie (30km od 3miasta). Warzyć zacząłem w listopadzie zeszłego roku i na razie mam na koncie 18 warek. Póki co wszystkie zostały wykonane z gotowych zestawów z zacieraniem, ale mam zamiar zacząć przygotowywać samemu receptury. Mam nadzieję, że bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą w razie wątpliwości, a z czasem może i moja wiedza komuś się przyda. Pzdr Quote Share this post Link to post Share on other sites
pyton1983 2 Posted July 5, 2014 Cześć wszystkim, mam na imię Wojtek i mieszkam w Tczewie (30km od 3miasta). Warzyć zacząłem w listopadzie zeszłego roku i na razie mam na koncie 18 warek. Póki co wszystkie zostały wykonane z gotowych zestawów z zacieraniem, ale mam zamiar zacząć przygotowywać samemu receptury. Mam nadzieję, że bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą w razie wątpliwości, a z czasem może i moja wiedza komuś się przyda. Pzdr Witaj Wojtek.Jesteś w świetnym miejscu żeby,pogłebiać wiedzę o robieniu piwa A starsi w temacie piwowarstwa na pewno Ci pomogą.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites