Jump to content

Przeliczenie S.G. na Blg i czas fermentacji


Mojrzesz
 Share

Recommended Posts

Wczoraj warzyłem stouta owsianego, mój hydrometr podaje gęstość w S.G. (sugar gravity), chciał bym to przeliczyć na Blg i oszacować przybliżony czas fermentacji.

 

Przed dodaniem drożdży miałem S.G. 1053

 

Może mi ktoś napisać lub podać jakiegoś linka, jak to wyliczyć?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.