twitt 0 1 Items Posted April 27, 2014 (edited) Sprzedam 2 kegi pepsi, cena 120pln za sztukę Przeleżały w moim browarze 2 lata i ani razu nie zostały zalane, więc chyba pora się z nimi pożegnać Preferowany odbiór osobisty w Gdyni (Mały Kack) Ewentualna wysyłka kurierem do uzgodnienia (niestety nie orientuję się jakie są obecnie koszty przesyłki) Gdyby ktoś pokusił się o odbiór osobisty mogę dołożyć 2-3 skrzynki na butelki Edited April 27, 2014 by twitt Quote Share this post Link to post Share on other sites
denwer 1 Posted April 27, 2014 Byłbym zainteresowany tymi kegami ale odbiór osobisty odpada bo mam całą Polskę do przejechania, więc jeśli miałbyś ochotę wysłać to kurierem to biorę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
twitt 0 1 Items Posted April 27, 2014 Byłbym zainteresowany tymi kegami ale odbiór osobisty odpada bo mam całą Polskę do przejechania, więc jeśli miałbyś ochotę wysłać to kurierem to biorę. Cześć - kegi już sprzedane. Dam znać, gdyby nabywca się rozmyślił pozdrawiam tomek Quote Share this post Link to post Share on other sites
denwer 1 Posted April 27, 2014 Szkoda. Jakoś nie mam szczęścia ale może kiedyś uda mi się kupić kegi w dobrej cenie Quote Share this post Link to post Share on other sites