orangio 1 Posted April 19, 2014 (edited) Witam, mam na sprzedaż butelki po piwie z okolic 2000 roku, są one z likwidacji sklepu spożywczego, stały w magazynie, więc etykiety są w doskonałym stanie. Jeżeli ktoś kolekcjonuje butelki/etykiety, albo ma sentyment, niech nadsyła oferty we wiadomościach. Mogę wysłać pojedynczo, albo wszystkie, są w 3 kontenerach. LINK DO ZDJĘĆ http://imgur.com/a/2s6OB Edited April 19, 2014 by orangio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zajac Andrzej 1 Posted April 19, 2014 Wow. Niezła kolekcja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orangio 1 Posted April 19, 2014 Wow. Niezła kolekcja. Leżą sobie u mnie, a nie jestem kolekcjonerem, więc może ktoś się tym zainteresuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzon 35 Posted April 19, 2014 Witam jaka cena za wszystko z wysyłką proszę o info na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted April 19, 2014 Te butelki są z kaucją, niestety tylko w specjalistycznych sklepach lub w Niemczech. Niedawno kupowałem niemieckie piwo i po umyciu oddałem polskie butelki bez problemu. Robią wrażenie, solidne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 728 1 Items Posted April 19, 2014 Butelki euro po prostu Quote Share this post Link to post Share on other sites
orangio 1 Posted April 19, 2014 Te butelki są z kaucją, niestety tylko w specjalistycznych sklepach lub w Niemczech. Niedawno kupowałem niemieckie piwo i po umyciu oddałem polskie butelki bez problemu. Robią wrażenie, solidne. Mogłem do nich rozlać którąś warkę, ale było mi szkoda, mam nadzieję że warte więcej jak 35 gr sztuka Quote Share this post Link to post Share on other sites