MariuszL 0 Posted April 17, 2014 Witam wszystkich! Dzisiaj mam rozlewać swoją pierwszą warkę… i nie mam butelek Nie podejrzewałem, że z tym będzie największy problem. Czy ktoś ma może namiar na butelki w Warszawie? Byłem już w sklepach osiedlowych i dupa Potrzebuję 40 szt. Z góry dzięki za pomoc! M. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted April 17, 2014 Ja mam luzem ale 30 km raczej nie będziesz jechał... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anmar 29 Posted April 17, 2014 Pogadaj w pukcie skupu. Ostatnio kupiłem po 28 gr/szt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
e-prezes 87 Posted April 17, 2014 Też mógłbym odstąpić (odbiór z Placu Defilad), gdybym wiedział wcześniej... Jutro do pracy, więc nie dam rady. Jakby co wal śmiało... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kozieł 0 Posted April 17, 2014 ja mam jeszcze z 6 kartonów butelek po Grolschu (0,45l z zamknięciem patentowym),cena 20zł/karton,odbiór Warszawa-Słodowiec Quote Share this post Link to post Share on other sites
bzium1986 41 1 Items Posted April 17, 2014 mozesz do mnie wpasc, mam troche towaru Quote Share this post Link to post Share on other sites
guma77 5 1 Items Posted April 17, 2014 będę się przeprowadzał na dniach, wielką mi uczynisz przysługę przyjmując ode mnie butelki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario 31 Posted April 18, 2014 Trzeba więcej piwa pić Quote Share this post Link to post Share on other sites
buli 3 Posted April 18, 2014 w krytycznych momentach leję w PETy po wodzie gazowanej. Wiadomo nie ma 'romantyzmu kapsla' ale przynajmniej dezynfekować nie trzeba (jak nowe oczywiście:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
admiralbar 0 Posted April 21, 2014 Jeśli ktoś z W-wy lub okolic ma butle do oddania to chętnie przyjmę - na najbliższą warkę potrzeba mi ok 40 szt, ale większa ilość też mile widziana . Dzieki z góry Quote Share this post Link to post Share on other sites