Bajek 31 Posted April 7, 2014 Nazywam się Bartosz Grabowski i chciałbym serdecznie powitać brać piwowarską zrzeszoną wokół tegoż forum. Tematem piwowarstwa zainteresowałem się niejako przez moje inne hobby, a mianowicie kolekcjonowanie kapsli. Już kilka lat minęło jak je zbieram (w tym momencie >10000 z >130 krajów). Warzyć zacząłem z Browamatorem w 2011 roku, od tamtej pory udało mi się kilka warek z gotowców, natomiast na forum postanowiłem zawitać gdyż uznałem że najwyższy czas zacząć zacierać. Niestety z racji tego iż jestem studentem, trochę ciężko wysupłać mi pieniądze na kolejne piwa, przez co nie często mam okazję to robić. W każdym bądź razie życzyłbym sobie by działo to się jak najczęściej. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 573 1 Items Posted April 7, 2014 Witaj Bartosz, Dobrze, że zacierasz, jest wtedy smaczniej a zarazem taniej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted April 8, 2014 Heh, na majowy weekend jadę do Białegostoku warzyć piwo u brata, przez Wiznę jadę ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
raku20 0 Posted April 10, 2014 siemanko!! Witam brać piwowarską :-)!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites