Guest Marian222 Posted April 6, 2014 Witam, mam na sprzedaż 4 szt kegów z pepsi. Cena jaka mnie interesuje to 120zł za szt. Sprzedałem już kilkanaście kegów i klienci byli zadowoleni. polecam Sposób dostawy: poczta polska Cena wysyłki: 10zł do kega wpłata ; 15zł do kega pobranie Stan: używany Ocena: bdb. Mozliwe że w przyszłości bede miał jeszcze kilka kegów tak więc mozna pytać. kontakt tel 792689303 bądź przez forum. postaram sie szybko odpisaywac na wiadomosci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted April 6, 2014 Jak są to dla mnie 2. Poszło PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
funekp 0 Posted April 6, 2014 jak jeszcze są to ja też wezme 2 info na pw Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobry alkoholik 2 Posted April 6, 2014 Witam, mam na sprzedaż 4 szt kegów z pepsi. Cena jaka mnie interesuje to 120zł za szt. Sprzedałem już kilkanaście kegów i klienci byli zadowoleni. polecam Sposób dostawy: poczta polska Cena wysyłki: 10zł do kega wpłata ; 15zł do kega pobranie Stan: używany Ocena: bdb. Mozliwe że w przyszłości bede miał jeszcze kilka kegów tak więc mozna pytać. kontakt tel 792689303 bądź przez forum. postaram sie szybko odpisaywac na wiadomosci. Cześć , pytanko jakiej pojemności są te kegi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
denwer 1 Posted April 6, 2014 Ciężko się załapać na te kegi. Jakby znalazło się więcej niż 4 to ja też wezmę 2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ijon 5 Posted April 6, 2014 I ja byłbym chętny na 2 do 4 sztuk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leszcz007 242 1 Items Posted April 6, 2014 Cześć , pytanko jakiej pojemności są te kegi ? pewnie standard, czyli 5gal, mniejsze to rarytas Quote Share this post Link to post Share on other sites