Karlos75 2 Posted March 29, 2014 Witam Piwowarstwem zajmuję się już od pewnego czasu. Ponieważ na forum jestem nowy...chciałbym się przywitać i zapytać czy w okolicy Chorzowa są także inni piwowarzy. Kontakt mile widziany. W domyśle wspólne zakupy, np.słodów w workach 25kg. Odezwijcie się. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted March 29, 2014 Witomy! Obejrzyj se mapę piwowarów (menu u góry--> Społeczność--> Mapa piwowarów) gdzie oczywiście sam też się zlokalizuj. Zobaczysz, że w okolicy masz pełno piwowarów. Co miesiąc są organizowane spotkania http://www.piwo.org/topic/9622-spotkania-piwowarow-z-gornego-slaska/ Co do wspólnych zakupów to masz pod nosem sklep a drugi na cidrach więc nie widzę większego sensu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 76 Posted March 29, 2014 Witej we familiji. Na Ślonsku jest nos w pierony.Dziwne,że w sklepach jeszcze piwo sprzedowajom. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted March 29, 2014 Witam również z Chorzowa. W Chorzowie jest nas dosyć dużo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlos75 2 Posted March 29, 2014 No sklep jest blisko , i to bardzo, więc wiem o jakim mowa. Co do wspólnych zakupów to miałem na myśli głownie słody podstawowe, sprzedawane w owym sklepie w workach po 25 kg. Może ekonomia przy tym hobby nie wszystkich interesuje, ale dla mnie cięcie kosztów jak najbardziej. I fajnie być w tyj familiji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted March 29, 2014 No to powitać i samych smacznych warek życzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
St. Anger 46 1 Items Posted March 29, 2014 Cześć. Zapraszam na spotkania piwowarów. Tak zapytam, z której dzielnicy jesteś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest franc Posted March 29, 2014 LwG Ja za miedzy Katowice ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlos75 2 Posted March 29, 2014 Chorzów centrum. Góra Redena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostek 19 Posted March 29, 2014 Witam kolegę a zarazem klienta Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted March 29, 2014 Chorzów centrum. Góra Redena. To teraz wiem skąd te zapachy u mnie przed domem. 1 Jejski reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fryta 0 1 Items Posted March 30, 2014 Witam z Chorzowa Starego. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
concrete83 1 Posted March 30, 2014 (edited) Witam z pogranicza Łagiewnik :ph34r: Edited March 30, 2014 by concrete83 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mareceksz 1 Posted March 30, 2014 Jako że również jestem nowy na forum to skorzystam z śląskiego tematu i przywitam się z kolegami i koleżankami: Pozdrowienia z Radzionkowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted March 31, 2014 My również witomy cidry! Quote Share this post Link to post Share on other sites