wilk 5 Posted March 25, 2014 Witam, właśnie zmieniłem swój sprzęt i stary idzie do sprzedania. Na początek przygody z piwem domowym w sam raz. Do sprzedania to co na zdjęciach: - Kociołek zacierno-warzelny z mieszadłem (silniczek od wycieraczek z zasilaczem komp.) - kadź filtracyjna na oplocie 40L ze zraszaczem - pompka z wężykiem do napowietrzania brzeczki Całość oczywiście sprawna, stan jak na zdjęciach. Odbiór mile widziany osobisty - ostatecznie się dogadamy. Pozdrawiam Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 35 Stan: używany Quote Share this post Link to post Share on other sites
Janog 0 Posted March 25, 2014 Jeżeli jeszcze aktualne to jestem chętny, tel. 693 296 616 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kto3 6 Posted March 25, 2014 Skąd wziąłeś 40 litrowe wiadro na kadź filtracyjną? Quote Share this post Link to post Share on other sites
banita12 10 Posted March 25, 2014 Takie wiadra są w TB Quote Share this post Link to post Share on other sites
crosis 312 1 Items Posted March 26, 2014 Dalej aktualne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wilk 5 Posted March 26, 2014 Skąd wziąłeś 40 litrowe wiadro na kadź filtracyjną? dostałem gratis przy kupieniu karmy dla psa:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wilk 5 Posted March 26, 2014 Dalej aktualne? raczej nie, jestem umówiony z kolegą kto3 na jutro i raczej weźmie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kto3 6 Posted March 26, 2014 raczej nie, jestem umówiony z kolegą kto3 na jutro i raczej weźmie. ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wilk 5 Posted March 26, 2014 raczej nie, jestem umówiony z kolegą kto3 na jutro i raczej weźmie. ?? sorry, z kolegą Janog Quote Share this post Link to post Share on other sites