Smoogler 2 Posted March 25, 2014 Witam wszystkich piwoszy tych małych i tych dużych. Mieszkam w okolicach Łodzi. Jestem w trakcie drugiej warki altbier z brewkitu siedzi już na cichej 3 dni a na pierwszą jeszcze czekam. Leżakuje dopiero 2 tydzień ale po wstępnej degustacji jestem nawet zadowolony. Oby następne warki były tak samo udane a nawet lepsze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted March 25, 2014 No to witam i smacznych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smoogler 2 Posted March 25, 2014 A dziękuję, dziękuję i nawzajem Quote Share this post Link to post Share on other sites
alechanted 25 Posted March 25, 2014 Raz jeszcze witam i życzę powodzenia ze sraczwężykiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smoogler 2 Posted March 26, 2014 Sraczwężyk jeszcze przede mną ale zastanawiam się nad zakupem normalnego bo kilka zamówień mnie jeszcze czeka a przynajmniej jedno przed jego użyciem... Quote Share this post Link to post Share on other sites