Fazi7 1 Posted March 24, 2014 (edited) Witam wszystkich użytkowników tego forum które już mi jako poczatkującemu żuczkowi bardzo sie przydało Edited March 24, 2014 by Fazi7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quentin 22 Posted March 24, 2014 Tez ciepło witamy , popraw tylko tego byka w temacie i tych "urzytkowników" bo aż mi oczodoły pokłuło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Serpiente 31 1 Items Posted March 24, 2014 urzytkowników Też witam użytkownika ...no i samych udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest tomato Posted March 24, 2014 Wrzystkich Quote Share this post Link to post Share on other sites
zbynieks 31 Posted March 24, 2014 a ja mam ACDC i dysleksję... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fazi7 1 Posted March 24, 2014 (edited) OK byki a w zasadzie byczyska poprawione Dziękuje kolegom za czujnośc i kulturalne pokazanie mi błędu niestety tak to już czasem ze mną jest, że się jakieś błędy czasami wkradają Edited March 25, 2014 by Fazi7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted March 24, 2014 (edited) nigdzie nie widzę możliwości edycji tytułu Pełna edycja pierwszego postu - można wtedy edytować tyłuł dysleksję... ja mam dysproporcję, ale daję radę Edited March 24, 2014 by korzen16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fazi7 1 Posted March 24, 2014 Dziekuje bardzo kolego korzen16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Afghan 27 1 Items Posted March 24, 2014 Witam. Znam trochę twoje strony, bardzo często jestem w czyżewie. Życzę miłego piwowarzenia i samych udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fazi7 1 Posted March 25, 2014 (edited) Kolego Afghan dobrze wiedzieć że jest ktoś kto bywa w moich stronach bo czasem można będzie się spotkac pogadac, posłuchać dobrych rad doświadczonego kolegi, napić się piwka Na żywo to całkiem inaczej niż przez "monitor" Edited March 25, 2014 by Fazi7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Afghan 27 1 Items Posted March 26, 2014 No no jak najbardziej. Quote Share this post Link to post Share on other sites