Jump to content
Sign in to follow this  
Konewka

Jakość słodu podczas produkcji - literatura

Recommended Posts

Witam zacnie wszystkich ;)

 

Mam wielką prośbę do was.

 

W związku z tym, że mam zamiar pisać pracę inżynierską na temat jakości słodu ( nie mam jeszcze sprecyzowanego tematu pracy). Potrzebuję trochę literatury na temat produkcji słodu, jakości słodu, metod określania jakości słodu i czynnikach wpływających na słód itp. Chcę się zorientować o czym jest najwięcej informować.

 

Dlatego też byłabym wdzięczna o podanie mi znanych przez was tytułów książek, czasopism branżowych o słodzie, publikacji, artykułów, stron www, lub innych wierzytelnych źródeł.

 

Jeżeli taki temat na formy już był, to przepraszam za spamowanie :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piwowarstwo

Michael J. Lewis, Tom W. Young ; przekł. z ang. Krzysztof Stachowiak, Krzysztof Wojtaś.

Wydaw. Naukowe PWN, 2001

 

Podręcznik akademicki

 

Dziękuję za odpowiedź. Na pewno skorzystam ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.