lukaus 1 Posted March 20, 2014 Dobry wieczor. Zupelny nowicjusz mieszkajacy od 10 lat w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa zapragnal stworzyc cos swojego i na forum szuka porad i inspiracji. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted March 20, 2014 No to powitać kolejnego zza wielkiej wody Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lary 26 1 Items Posted March 20, 2014 w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa W stanie krytycznym? Zawsze chciałem to powiedzieć Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukaus 1 Posted March 20, 2014 No to powitać kolejnego zza wielkiej wody To jest tu nas więcej??? w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa W stanie krytycznym? Zawsze chciałem to powiedzieć Nie. W Wisconsin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted March 21, 2014 Witamy! Zajrzyj do mapy piwowarów a dowiesz się, że nie jesteś sam. Przy okazji możesz sam się zlokalizować. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 573 1 Items Posted March 21, 2014 Witaj, Jak na wielkość USA to można powiedzieć że do scooby_brew masz rzut beretem Quote Share this post Link to post Share on other sites
scooby_brew 461 1 Items Posted March 21, 2014 Lukaus pozdrowienia z MI; szczęśliwego warzenia i smacznego piwa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukaus 1 Posted March 23, 2014 Dzieki. Za radą mojego dostawcy zrobie ze dwie warki z kita a potem jak wyjda dobrze to biore sie za all grain. Doczekac sie nie moge. Quote Share this post Link to post Share on other sites
scooby_brew 461 1 Items Posted March 23, 2014 Lukaus jak będziesz się przenosił na all-grain to daj znać pomogę ci znaleźć dobry I tani sprzęt, I doradzę ci gdzie go kupić I czego się wystrzegać. Powodzenia w warzeniu! Quote Share this post Link to post Share on other sites