Lordi 0 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Piana: Ogromna. Lałem po ściance ale i tak zajęła 4/5 pojemności szklanki. Znacznie przesadzona. Trwała, drobno i średnio pęcherzykowa. Barwa: herbaciana, leciutko zmętnione Aromat: hymmm dosyć nieprzyjemny. Odpycha od konsumpcji i psuje odbiór piwa. Przypominający przecier pomidorowy. Nie mam pojęcia z czego się wziął. Później do głosu dochodzi słód. Smak: Czuć karmel i lekkie orzechy + to "coś" nieprzyjemnego pojawiające się w aromacie. Lekka goryczka. Wysycenie: b.wysokie, gryzące w język. Quote Link to post Share on other sites
Raczek 29 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Drugie piwo z aromatem przecieru... Fidel co jest ? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Fidel 152 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Przecier pomidorowy przyśpiesza rozwój drożdży Quote Link to post Share on other sites
jachu93 0 Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Niestety potwierdzam ten aromat keczupowy. Miałem okazję spróbować trochę od Lordi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts