Kilus 6 Posted March 16, 2014 Panowie, moja uczelnia wymyśliła sobie, że na studiach magisterskich należy ponownie obowiązkowo przejść praktykę zawodową (może i dobrze). Jestem Wrocławianinem, a studiuje na technologii żywności, specjalizacji technologia przemysłów fermentacyjnych więc wszystko w granicach hobby i zainteresowań. Tutaj pytanie do Was, we Wrocławiu lub bliskich okolicach jest miejsce, gdzie można by takie odbyć? Proszę o pomysły, może Wy bardziej ode mnie jesteście w temacie. Akwawit przyjmuje na 5 roku. Spiż chyba w ogóle w tym roku zrezygnował (ale szczerze chyba bym nie chciał). Widawa? W zeszłym roku zostałem trochę zlekceważony, toteż odpada. Namysłów (uczelnia nie pokrywa kosztów podróży ani noclegu podczas praktyk, sam browar też nie). Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted March 16, 2014 Polmos? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted March 16, 2014 (może i dobrze). Może? Na pewno! I to jeszcze zazdrościć Ci można takich praktyk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wesoly 46 1 Items Posted March 16, 2014 U mnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilus 6 Posted March 16, 2014 Może? Na pewno! I to jeszcze zazdrościć Ci można takich praktyk. Teraz tak! na inżynierce byłem na biotechnologii żywn. a tam mile widziane były laboratoria... co w sumie i tak mi się przydało U mnie Rafał, nie przepadam za winem , ale gdybym mógł potraktować Wzgórza Trzebnickie, jako plan awaryjny, jak sądzisz? Gwoli ścisłości się przedstawię, Wojtek od dr. Basi Polmos? Akwawit = Polmos Quote Share this post Link to post Share on other sites