Radegast 1 Posted March 12, 2014 Jestem Radek i za dużo o siebie pisał nie będę bo nie mam tego w zwyczaju. Napiszę tylko, że jestem stela. Na razie za mną tylko warki z ekstraktów (na pożyczonym garnku...), a słody czekają na Polish Ale i mam nadzieję, że może jutro się doczekają. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 304 1 Items Posted March 12, 2014 Stela powiadasz? To zapraszamy na piątkowe spotkanie! Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
andrzej.b 10 Posted March 12, 2014 No to zapraszamy do prawdziwej przygody z warzeniem piwa z słodów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kubuch 4 Posted March 13, 2014 Witamy na forum :beer: Miłego warzenia na bazie słodow życzę Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radegast 1 Posted March 13, 2014 dori o piątkowym spotkaniu wiem, ale jak zawsze jest jedno "ale" i wcale nie mam na myśli ... Znowu brakło dziś czasu na warzenie:( Quote Share this post Link to post Share on other sites