nikitechi 1 Posted March 11, 2014 To może też się przedstawimy, mimo zadania już kilku pytań. Ja jestem Maciek, moja dziewczyna Patrycja. Po spróbowaniu pierwszej MOJEJ warki z brew kitu, Patrycja również postanowiła się przyłączyć i aktualnie razem warzymy, juz ze słodów. Nazwa browaru to połączenie naszych dwóch zainteresowań, tatuażu oraz piwka (Ta2 czyta się w "slangu" tattoo - poprostu:)). Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted March 11, 2014 Cześć, witamy na forum! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raczek 29 Posted March 11, 2014 Zazdroszczę warzenie we dwójkę, u mnie tak kolorowo nie jest... Mimo wszystko witam na forum i życzę wielu super warek.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ijon 5 Posted March 20, 2014 (edited) <p>Witam sąsiadów Edited March 20, 2014 by ijon Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikitechi 1 Posted March 21, 2014 O jak miło:) Patrycja jest właściwie z Jawiszowic, więc jeszcze bliżej:) Quote Share this post Link to post Share on other sites