Sojer 83 Posted March 9, 2014 (edited) Przymierzam się do zmiany auta. Myślę m.in. nad loganem lub fabią w benzynie lub lpg. Z rzeczy, które musi mieć wymieniam tylko klimatyzację. Rocznik? Im młodszy, tym lepszy. Cena? W wersji z gazem do 13 tys., w benzynie do 10 tys. Stan? Idealny, najlepiej, by był lepszy niż po wyjściu z fabryki Sprawa nie jest wybitnie pilna, mam na to ze 3-4 miesiące. Edited March 10, 2014 by Sojer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted March 9, 2014 Temat pojawia się i znika Swoją drogą ciekawe czemu tamten zniknął Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sojer 83 Posted March 9, 2014 Elroy walczy z ogłoszeniami niepiwowarskimi Zalecił wrzucenie do hyde parku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted March 9, 2014 Co to w ogóle za pytanie? Przecież wiadomo, że Logan. Rozsądny samochód za tą cenę, a nie jakaś przepłacona imitacja vokswagena Quote Share this post Link to post Share on other sites
JacekKocurek 177 1 Items Posted March 9, 2014 Czyli lepsza imitacja Renault Quote Share this post Link to post Share on other sites
pershi 14 1 Items Posted March 9, 2014 (edited) Nie wiem czy Kolega jake nie zauważył ale to nie jest pytanie co lepsze, tylko temat z ogłoszeniem. Edited March 9, 2014 by pershi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sojer 83 Posted March 9, 2014 Ja tam nie mam pojęcia co lepsze. Patrzę na co w miarę młodego (ewentualnie) mnie stać. A jeszcze chwila i będę miał na zbyciu trochę sprzętu piwowarskiego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted March 10, 2014 Ja z swojej strony mogę polecić pasażersko bagażowego-campingowego Citroena Xsara Picasso Quote Share this post Link to post Share on other sites