WiHuRa 585 1 Items Posted March 6, 2014 (edited) Zapraszam na zwiedzanie warzelni Starego Browaru Rzeszowskiego, zwiedzanie odbędzie się podczas warzenia piwa. Termin: przyszły tydzień (wtorek, środa lub czwartek) - dokładny dzień będę znał w poniedziałek (10.03.) i wtedy poinformuję Godzina: 14:00 - 20:00 Ilość miejsc ograniczona. Proszę o wcześniejszy kontakt na PW lub w tym wątku. Edited March 6, 2014 by WiHuRa 1 FurioSan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz_CH 193 2 Items Posted March 6, 2014 Akurat w te dni będę w Rzeszowie Możesz mnie pisać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 585 1 Items Posted March 6, 2014 To może polecimy wstępną listą zainteresowanych, będzie prościej: 1. WiHuRa 2. Mariusz_CH Quote Share this post Link to post Share on other sites
FurioSan 212 Posted March 6, 2014 (edited) Szit, będę u rodziców ( 50 km od Rzeszowa ) wtedy ale nie mam z kim dzieci zostawić Jak by to była środa lub czwartek to może mi się uda. Edited March 6, 2014 by FurioSan Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 585 1 Items Posted March 6, 2014 Zaglądnij do tego tematu w poniedziałek a będzie wszystko wiadomo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wojen 39 1 Items Posted March 6, 2014 Jak dam radę to wpadnę. 1. WiHuRa 2. Mariusz_CH 3. Wojen Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 585 1 Items Posted March 10, 2014 Jest termin: Jutro tj. wtorek 11.03.2014 - start godzina 14:00. Zapraszam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FurioSan 212 Posted March 10, 2014 No to szit. Akurat mam wypad w Bieszczady. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 585 1 Items Posted October 3, 2014 Temat cały czas jest aktualny, jeśli ktoś ma ochotę oglądnąć piwowara podczas pracy niech da znać. Mogę "nagrać" taką wizytę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 585 1 Items Posted February 16, 2015 (edited) Dziś w Starym Browarze Rzeszowiskim warzenie Brown Porteru na podstawie receptury Marcina Jędrzejewskiego, zwycięzcy II Karpackiego KPD w kategorii Brown Porter. Marcina "odbiera" dziś swoją nagrodę. Jakby ktoś miał ochotę zapraszam na piwo i pogaduchy, no i owczywiście będzie można zaglądnąć do kadzi Start o 16:00. Edited February 16, 2015 by WiHuRa Quote Share this post Link to post Share on other sites