Klaus1973 0 Posted February 27, 2014 W związku z .... (odpuście sobie pytania - drażliwa sprawa) mam na sprzedaż w pierwszej kolejności: keg Pepsi 5szt. kran Celli 1 szt. reduktor podwójny 1 szt. złączki Pepsi 1szt. złączka JG 1 szt. przewód piwny 2 szt. opaski 2szt. Wszystko co niezbędne - wszystkie rzeczy nowe - Kegi raz używane do Pepsi. zdjęcia dołożę w niedzielę. Kto chce wyślę na mejla. całość 1000 zł (przesyłka powinna być w granicach 20 zł - kurier) do negocjacji. Sprzedaję całość tylko i wyłącznie. będę sprzedawał cały swój sprzęt więc będzie tego sporo. kontakt: info@tv-motocyklowa.pl Pozdrawiam Klaus Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomasznet 32 Posted February 28, 2014 Czy cena nie jest zbytnio wygórowana. Kilka dni temu na Forum były sprzedawane kegi Pepsi w dobrej cenie można je sprzedać w kilka minut. http://www.piwo.org/topic/12938-gielda-3x-keg-19l-pepsi/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelH 115 1 Items Posted February 28, 2014 Oprócz kegow w zestawie jest jeszcze kilka ciekawych pozycji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted February 28, 2014 Przy założeniu ceny 150zł za 1szt. kega (normalna na alledrogo), pozostałe fanty nie są warte 250zł. Żadna okazja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moon 10 Posted February 28, 2014 keg Pepsi 5szt. - ok. 600zl kran Celli 1 szt. - ok. 85zl reduktor podwójny 1 szt. - ok. 120zl złączki Pepsi 1szt. - ok. 55zl złączka JG 1 szt. - ok. 10zl przewód piwny 2 szt. - ok. 6zl opaski 2szt. - ok. 4zl Total: ok. 900zl Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelH 115 1 Items Posted February 28, 2014 Widzę, że jak Koledzy nie widzą promocji to nie kupują faktycznie cena nie jest specjalną okazją, ale może znajdzie się ktoś kto po prostu potrzebuje taki sprzęt i kupi u jednego "dostawcy" nie bawiąc się w pojedyncze zakupy ponosząc dodatkowo koszty przesyłek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted February 28, 2014 Dla porównania (i co by się pochwalić) nabyłem drogą kupna przez forum: 7x keg 1x reduktor pojedynczy z zaworami dla 2 keg 1x kolumna podwójna 2x kran 1x ociekacz 2x komplet złączek do keg + drobiazgi (węże, zaciski itp) za 1150 z transportem i jestem super zadowolony. Swoją drogą na innym forum, które czytam, jeśli ktoś coś wystawia to dla forumowiczów są zawsze specjalne ceny (na pewno niższe niż na aledrogo), w przeciwnym przypadku nie ma szans na sprzedaż. Jeśli komuś zależy na kasie to może wystawić na portalu aukcyjnym i ew. tylko podać na forum linka, ale to tylko taka moja sugestia bo ja się nie znam i lubię piwo Przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelH 115 1 Items Posted February 28, 2014 (edited) W opisie podano, że cena jest do negocjacji cokolwiek to znaczy... No i kolejna ważna rzecz to fakt, że Forumowicz wysprzedaje swój sprzęt z powodu... No właśnie nie podaje i wcale nie musi. A może pilnie potrzebuje gotówki, bo... Koniec offtopu... Edited February 28, 2014 by PawelH Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrblaha 31 1 Items Posted February 28, 2014 keg Pepsi 5szt. - ok. 600zl kran Celli 1 szt. - ok. 85zl reduktor podwójny 1 szt. - ok. 120zl złączki Pepsi 1szt. - ok. 55zl złączka JG 1 szt. - ok. 10zl przewód piwny 2 szt. - ok. 6zl opaski 2szt. - ok. 4zl Total: ok. 900zl Dolicz sobie przesyłki i przekraczasz tysiaka z ręką w kieszeni:) Quote Share this post Link to post Share on other sites