Skocz do zawartości

coś a'la Vilniaus alus


pelot

Rekomendowane odpowiedzi

Czy patrzyłeś do wiki? Tam jest pięć sprawdzonych przepisów na hefeweizen z zacieraniem i dwa na pszeniczne z ekstraktów - zawsze szybciej i prościej niż przekopywać forum.

Edytowane przez zasada
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A napisałem dlatego, bo vilniaus jest zupełnie inne od wszystkich pszeniczniaków.

Tak też się zastanawiałem, ale tag receptura na pszeniczne kazał zadać mi takie a nie inne pytanie.

Nie było postu ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu.

A skoro nie piłem Vilniausa pszenicznego, jak opisałbyś tę różnicę?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.