Linus 2 Posted February 20, 2014 Witam miłośników piwa i piwowarstwa, Warzenie piwa zacząłem jesienią zeszłeo roku. Już wcześniej przymierzałem się do tego, ale wykręcałem się brakiem czasu i miejsca. Aż moi przyjaciele w prezencie urodzinowym podarowali mi sprzęt do domowej produkcji piwa i już nie było odwrotu. Pierwsze było z brewkitu, ludzie którzy je pili wciąż żyją Mam też już za sobą warki z zacieraniem. Teraz, ze względu na ograniczenia czasowe, spróbowałem warzenia jasnego lagera z ekstrkatów słodowych z samodzielnym chmieleniem. Na forum zaglądam od kilku miesięcy, ale wcześniej nie rejestrowałem się, bo łatwo znajdowałem odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Aż do dzisiaj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 36 1 Items Posted February 20, 2014 Witamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
maly375 0 Posted February 20, 2014 Witam w tym szerokim i zacnym gronie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szymon90 5 Posted February 21, 2014 Cześć, powodzenia przy kolejnych warkach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DominikFurtel 0 Posted March 6, 2014 Witam i ja wszystkich forumowiczów. Jestem Dominik z Mińska Mazowieckiego Quote Share this post Link to post Share on other sites