Majki 0 Posted February 18, 2014 Witam ! Mam trochę sprzętu do sprzedania w atrakcyjnych cenach. 1.Krany - używane w dobrym stanie, odbijają , brak rączek - samych tych nakręcanych plastików , wylewki metalowe lub plastik Cena 30 zł + wysyłka . 2.Chłodnice , różne długości , różne materiały tj. miedź i chrominikielina (kwasiak) - przeznaczone do kontaktu z piwem. Cena do ustalenia jeżeli będzie zainteresowanie - musze dokładnie pomierzyć i sprawdzic czego ile mam. 50-100 zł + wysyłka 3. Kolumny ceramiczne ( nowe ) oraz zwykłe metalowe ( używane) Cena - z racji że ogłaszam to na forum 100 zł od sztuki , 2 bardziej wymyślne po 125 + wysyłka 15.24 zł -dpd Zainteresowanych prosze o kontakt 504-239-731 / przez forum / michal.loret@gmail.com ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY NA SPRZET ! Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 15,24 Stan: używany Oceń stan: 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted February 18, 2014 Które kolumny to są te "bardziej wymyślne"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
camilos 82 1 Items Posted February 18, 2014 To ja bym prosił o więcej informacji nt. chłodnic. Może jakieś zdjęcia? Możliwe że był bym zainteresowany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karkan 14 Posted February 18, 2014 Również poproszę zdjęcia Quote Share this post Link to post Share on other sites