Biuro Dromader 0 Posted February 12, 2014 Biuro Pośrednictwa Pracy "Dromader" z Wrocławia (numer certyfikatu 1154) poszukuje 2 osób do pracy na stanowisko : PIWOWAR( praca w Niemczech). Informacje ogóle o pracy: - termin rozpoczęcia: od zaraz - miasto: okolice Norymbergi - niemiecka umowa o pracę + ubezpieczenie Obowiązki: - warzenie piwa - magazynowanie - obsługa maszyn - napełnianie beczek i butelek Wymagania: - doświadczenie w podobnej pracy: 10 lat - znajomość języka niemieckiego Oferujemy: - bardzo atrakcyjne wynagrodzenie - możliwe premie w zależności od wyników pracy - pomoc w znalezieniu mieszkania Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie swojego CV na adres: damian@dromader-praca.pl z tytułem "Piwowar" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1198 1 Items Posted February 12, 2014 - doświadczenie w podobnej pracy: 10 lat Powodzenia A czy 10 lat w domowym browarze też się liczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
leszcz007 242 1 Items Posted February 12, 2014 - doświadczenie w podobnej pracy: 10 lat a już miałem wysyłać CV Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted February 12, 2014 Słać, mimo wszystko, bo i tak nikt z 10 latami się nie zgłosi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wilkor 30 1 Items Posted February 12, 2014 Zapomnieli jeszcze dodać,że status studenta wymagany 0_o Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biuro Dromader 0 Posted February 12, 2014 Szanowni Państwo, 10 lat doświadczenia jest wymaganiem pracodawcy. Proszę wysyłać swoje CV nawet jak ktoś nie ma tyle doświadczenia - będziemy rozważać każdą kandydaturę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted February 12, 2014 Wymagania: - znajomość języka niemieckiego a już chciałem wysłać ale po 6 latach edukacji tego języka nic juz nie pamietam.... 1 pero reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZZZabioreCiButy 9 Posted February 12, 2014 Szkoda ze jestem mlodym piwowarem. Mojej pracy serdecznie nienawidze, a jezyk znam. Slijcie jesli mozecie, dla mnie taka praca brzmi wspaniale! Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted February 12, 2014 Rozumiem, że CV po niemiecku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biuro Dromader 0 Posted February 12, 2014 CV może być w języku polskim. Przetłumaczymy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted February 12, 2014 przy okazji, ktoś sie orientuje jaki jest mniej więcej poziom wynagrodzenia na takim stanowisku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted February 12, 2014 przy okazji, ktoś sie orientuje jaki jest mniej więcej poziom wynagrodzenia na takim stanowisku? http://www.gehalt.de/einkommen/suche/Braumeister 1 amap reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 12, 2014 Jak zatrudnicie tłumacza języka rosyjskiego to wysyłam cv. Bez niego się nie dogadamy...:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qxa 57 1 Items Posted February 12, 2014 (edited) A co z tego będzie miało biuro? I do kiedy jest termin wysyłania CV. Edited February 12, 2014 by Qxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
gwzd 17 Posted February 12, 2014 A co z tego będzie miało biuro? Jak to co? Jak każde inne biuro pośrednictwo pracy pobiera powizję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
profilone 1 Posted February 12, 2014 Wybaczcie, że trochę offtop to czy są jakieś studia, które najlepiej uczą pracy piwowara? Jakiś technolog żywności czy coś? Bo zakładam, ze takiego kierunku nawet na podyplomówce nie ma? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wilkor 30 1 Items Posted February 12, 2014 przy okazji, ktoś sie orientuje jaki jest mniej więcej poziom wynagrodzenia na takim stanowisku? http://www.gehalt.de...che/Braumeister Nein. http://dromader.startpraca.pl/application/form/57855/0/1/ 1800euro na próbnym, 2500 euro na pełnym etacie. 50 godzin w tygodniu. Przy 10 latach doświadczenia brzmi jak kpina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moon 10 Posted February 12, 2014 Liczą na taniego polaczka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted February 12, 2014 No tak, znalazłem zarobki Niemców :-/ Ale mimo wszystko nie najgotsza oferta, choćby ubezpieczenie w De to jest na prawdę ubezpieczenie, żadnych rocznych kolejek po wszystko itd. A jak się jeszcze dzieci ma to socjal jak talala. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted February 12, 2014 Mam tzw. grupę inwalidzką, może być zamiast języka? ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jabol_01 4 1 Items Posted February 12, 2014 wiek piwowara do 22l Quote Share this post Link to post Share on other sites
piwosz 7 Posted February 12, 2014 Wynagrodzenie wydaje się trochę śmieszne jak na piwowara z 10letnim stażem i realia niemieckie :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest pitupitu Posted February 12, 2014 Obowiązki: · Warzenie piwa · Magazynowanie beczek oraz butelek · Obsługa maszyn · Napełnianie beczek oraz butelek No to sobie troszkę poszukają... Zwłaszcza te trzy ostatnie punkty to typowa robota piwowara Quote Share this post Link to post Share on other sites
MateuszO. 25 Posted February 12, 2014 Podsumowywując: Szukają doświadczonego piwowara, który zrobi wszystko za nic* * jak na realia niemieckich zarobków Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomasznet 32 Posted February 12, 2014 Właśnie przeglądałem inne oferty zamieszczone na stronie pośrednika Dromader i stwierdzam że muszą mieć wysokie prowizje za swoje pośrednictwo Quote Share this post Link to post Share on other sites