pszemas 34 1 Items Posted February 10, 2014 Sprzedam browar domowy zrobiony na kegach 50l. W skład wchodzi: Kadź zacierno filtracyjna z fałszywym dnem 50l Kadź warzelna 50l Bojler wiszący 50l grzałka 2kw 230v W pierwszej kolejności myślałem o hermsie więc na kegach jest trochę wspawanych króćców, jak ktoś się uprze to z kega warzelnego można zrobić HLT. Bojler grzeje tylko do 70 st, ale jako podgrzewacz wody do zacierania jest idealny ale także wysładzanie tym robiłem (potrzebny zawór bezpieczeństwa) Ja przeszedłem na browar 100l więc trochę osprzętu - pompy, mieszadło, palnik sobie zostawiłem. Ceny: Kadź zacierrno filtracyjna - 400zł Kadź warzelna - 300zł Bojler 150zł W zestawie: 750zł Koszt kuriera poszczególnych części 20zł, czyli za całość 60zł lub dowiozę bezpłatnie do Wrocławia. Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 60zł Stan: używany Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 10, 2014 Ale spawy to chyba dynamitem robione Nie chcę hejtować, ale dla mnie spawy do ponownego spawania i szlifowania ( od wewnątrz oczywiście ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pszemas 34 1 Items Posted February 10, 2014 jak nie chcesz hejtować to nie hejtuj, po co niby miałoby być ponownie spawane? widzisz tam gdzieś dziury? przejechałem na garach 50 warek, mogą wyglądać na zużyte, ale sprzęt jest bardzo dobrze zespawany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaworek346 3 1 Items Posted February 11, 2014 kolega marcin nie chcial hejtowac ale niestety ma racje te spawy moglyby byc chociaz wytrawione i by to pieknie wygladalo bez szlifowania a tak troszke odstrasza ta czern!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pszemas 34 1 Items Posted February 11, 2014 wszystkie spawy były trawione po spawaniu i świeciło się to jak psu jajca... tak jak pisałem browar obleciał z 50 warek i trochę się przypaliło tu i tam Quote Share this post Link to post Share on other sites
spootnik 0 Posted February 11, 2014 "Nie chcę hejtować" ale mówi się spoiny, nie spawy Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Quote Share this post Link to post Share on other sites