Jump to content
Sign in to follow this  
anteks

Pils I miejce w konkursia na Słowacji

Recommended Posts

warka 121 pils warzona 02.02.09

skład

-pilzneński 6000g

-carahell 300g

-marynka szyszka 40g

-lubelski szyszka 70g

 

zacieranie

 

55°C wsypane słody

część zacieru do dekocji 62°C 15 min

--72°C 15 min

--gotowanie 15 min

wlanie do zacieru głównego 62°C

--część do dekocji 72°C - 15min

--gotowanie 15 min

dodanie do zacieru głównego 72°C -30 min

 

gotowanie90 min

na początku 40g marynka

45 min -30g lubelski szyszka

w studzeniu 40g lubelski szyszka

wyszło 41l 12 blg zadane 2206

zabutelkowana 05.03.09 z dodatkiem cukru 5,5g/l

blg końcowe 5

__________________

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...