Qxa 57 1 Items Posted January 1, 2014 w skład wchodzi: - kadź zacierna z mieszadłem (zawór 3/4 inox + geka) - kadź filtracyjna z fd (zawór 3/4 inox + geka) - kadź warzelna (zawór 3/4 inox + geka) - 2 x palnik propan (propan butan) 15kw - cała konstrukcja na której jest to umieszczone - 2 x wąż do spuszczania zacieru i filtracji złączki Ja warzyłem zawsze 2 warki w około 10h (200l) przy wydajności od 66 do 74 % w zależności od zasyu. Mam zamiar uwarzyć na niej jeszcze 5 warek (10 zacierań) i potem jest gotowa do zabrania. Wszystkie pytania na PW. Można zobaczć warzelnie w akcji przy wcześniejszym umówiniu terminu. Dla zainteresowanych mogę zrobić dokładne zdjęcia w dobrej jakości). Mogę zapewnić transport. Zdjęcia warzlni w słabej jakości śą dostępne w mojej galerii. Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: do uzgodnienia Stan: używany Oceń stan: 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted January 1, 2014 A co się stało, że sprzedaż? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qxa 57 1 Items Posted January 1, 2014 (edited) Prawdopodobnie w najbliższych miesiącach się przeprowadzam, dlatego że skończyłem staż i będę szukał pracy tam gdzie będzie, bo u mnie nie ma (dla ludzi z moim wykształceniem ;] ). Kompletnie nie wiem gdzie będę mieszkał, i czy w ogole będę miał możliwości warzyć, na tym sprzęcie. Prawdopodobnie nabędę inny. Edited January 1, 2014 by Qxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted January 1, 2014 A fermentory? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qxa 57 1 Items Posted January 1, 2014 Na razie zostają. Chyba że znajdą się chętni na wszystko za jednym rzutem ;]. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bielok 171 Posted January 1, 2014 Cześć. Wcale mi sie nie podoba to co napisałeś. Quote Share this post Link to post Share on other sites