Maryush 35 Posted December 29, 2013 (edited) W związku z brakiem czasu na warzenie sprzedam lodówkę przerobioną na kegerator. Służyła mi przez jeden sezon, teraz stoi bezużytecznie. Lodówka ARDO, wys. 120 cm, szerokość 55 cm, głębokość około 58 cm. W pełni sprawna, z zamrażalnikiem - dobry do przechowywania chmielu Jedyny mankament to urwany zatrzask zamrażalnika, ale ja klinowałem kawałkiem tektury i zamrażalnik był zamknięty szczelnie. W lodówce mieszczą się dwa kegi po pepsi plus zostaje jeszcze jedna górna półka do zgospodarowania. Ponadto dokładam komplet oryginalnych półek do lodówki. Klasa energetyczna A, Wydaje mi się że rok produkcji około 2006. W drzwiach dwa krany srebrne, sprawne, ale wymagają przeczyszczenia, bo dawno nie były używane. W komplecie węże piwne, do gazu oraz dwa komplety szybkozłączek do kegów pepsi. Jeśli znajdę, to dorzucę ociekacz i stelaż do jego zamontowania na drzwiach lodówki - kiedyś przygotowałem ale nie zdążyłem zamontować. Możliwość dokupienia podwójnego reduktora CO2 i kegów po pepsi (mam 5 szt.) - do ustalenia. Odbiór osobisty w okolicach Ryk, ewentualnie mogę podrzucić do Lublina. Transport w inne rejony do ustalenia. Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: używany Edited December 29, 2013 by Maryush Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maryush 35 Posted January 5, 2014 Cena do negocjacji - czekam na propozycje Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted January 5, 2014 Akurat za jakiś rok będzie mi potrzebny, nie przetrzymałbyś trochę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maryush 35 Posted January 5, 2014 Właśnie wolałbym sprzedać w miarę szybko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bili881 1 Posted January 23, 2014 (edited) Jaka cena takiego zestawu ? Edited January 23, 2014 by Bili881 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karkan 14 Posted January 25, 2014 Aktualne w ogóle? Quote Share this post Link to post Share on other sites