Howser 2 1 Items Posted December 28, 2013 Witam koleżanki i kolegów! I pozdrowienia ślę z Wrocławia. Nazywam się Jacek, piwowarstwa uczę się od roku i nie tracę nadziei, że kiedyś poznam fach w takim stopniu jakiego bym sobie życzył. Na koncie mam ponad 10 warek licząc pierwsze piwa z puszek, cydry. W chwilach wolnych od warzenia i wertowania forów piwnych pracuję w jednej z większych firm IT we Wro, a po godzinach grywam na gitarze (kolejne hobby charakterystyczne dla Wrocławian ). Liczę na to, że dołożę swoją cegiełkę do świetnej atmosfery tego forum! Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
piwosz 7 Posted December 28, 2013 Jakby tylko we wrocławiu byli piwowarzy, informatycy i co grają na gitarze albo trzech. Witaj :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted December 29, 2013 Cześć. Ja też gram na gitarze Ale nie jestem z Wrocławia ;( Quote Share this post Link to post Share on other sites
mat 27 1 Items Posted December 29, 2013 (edited) Ja gram i mieszkam we Wro. Też pracuję w branży IT Edited December 29, 2013 by mat Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted December 29, 2013 witaj, ja też pracuję we wro dla jednego z największych z it a na gitarze ostatnio grałem jakieś 10 lat temu Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mesive 15 1 Items Posted December 29, 2013 A ja nie pracuję w branży IT i nie gram na gitarze. Pozdrawiam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted December 29, 2013 A ja nie pracuję w branży IT i nie gram na gitarze. Pozdrawiam! Ale jesteś z Wrocławia ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Howser 2 1 Items Posted December 29, 2013 Cześć. Ja też gram na gitarze Ale nie jestem z Wrocławia ;( To zapraszam do Wro na majówkę i bicie gitarowego rekordu Guinessa witaj, ja też pracuję we wro dla jednego z największych z it a na gitarze ostatnio grałem jakieś 10 lat temu Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka NSN? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rosek 3 1 Items Posted December 30, 2013 A Ty z NSN? Jak tak to pozdrawiam nie z Wrocławia, kiedyś próbowałem gry na gitarze i z tej samej firmy Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeerGrill 44 Posted December 30, 2013 Zapraszam na spotkania do ZUP. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciafu1 2 1 Items Posted December 30, 2013 Miłej lektury i pobytu na forum życzę. Pozdrawiam, również z Wrocławia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Howser 2 1 Items Posted December 30, 2013 A Ty z NSN? Jak tak to pozdrawiam nie z Wrocławia, kiedyś próbowałem gry na gitarze i z tej samej firmy Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka Witam NSNiaka Zapraszam na spotkania do ZUP. 2 ostatnie spotkania odpuściłem, bo nie miałem nic stylowego i dobrego, co można byłoby przynieść. Na następne postaram się przygotować i zajrzeć. Quote Share this post Link to post Share on other sites