dr Humulus 1 Posted December 24, 2013 (edited) Mam nadzieje, że tym tematem nie popełnie zbrodni. Jestem zainteresowany kupnem Imperatora Bałtyckiego od Pinty. Najlepiej 2 buteleczki i najlepiej na terenie Wrocławia. Cena do uzgodnienia aczkolwiek na pewno wyższa niż na sklepowych półkach, więc jeśli ktoś dokonał zakupu a piwo mu nie pasuje to ma okazje się go pozbyć. Zainteresowanych transakcją zapraszam na PM. Pozdrawiam, Edited December 24, 2013 by dr Humulus Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeerGrill 44 Posted December 24, 2013 w DH od rana był..nie ma już? albo w Browarku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wyvern 34 1 Items Posted December 24, 2013 (edited) Ja mam buteleczkę dla Jarasa, jak się nie zgłosi to mogę obdzielić. EDIT: właśnie na fb przeczytałem, że będzie na kranie w kontynuacji 26.12 Edited December 24, 2013 by wyvern Quote Share this post Link to post Share on other sites
dr Humulus 1 Posted December 24, 2013 (edited) Do Wrocławia wracam dopiero 28 grudnia więc pewnie nawet na Kontynuacje się nie załapie. Do DH chciałem wysłać swoje oddziały, ale niestety zbyt wolno się mobilizowały i po 10:30 było już po wszystkim. Gdyby coś się wyjaśniło lub ktoś gdzieś namierzy to proszę o sygnał lub ewentualny zakup - na pewno się dogadamy. Pozdrawiam, Edited December 24, 2013 by dr Humulus Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted December 24, 2013 Handel alkoholem chyba nie jest dozwolony na forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kozieł 0 Posted December 24, 2013 EDIT: właśnie na fb przeczytałem, że będzie na kranie w kontynuacji 26.12 na kranie??? chyba nie możliwe,podobno jest dostępny tylko w butelkach 0,33 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wyvern 34 1 Items Posted December 24, 2013 na kranie??? chyba nie możliwe,podobno jest dostępny tylko w butelkach 0,33 Może sobie dopowiedziałem. W każdym razie napisali, że będą mieli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted December 24, 2013 Ja mam buteleczkę dla Jarasa, jak się nie zgłosi to mogę obdzielić. Marku - widziałem smsa, dziękuję, nie miałem czasu odpisać bo roboty tyle że się po dupie podrapać nie szło. Zgłoszę się do Cię niebawem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biniu 61 Posted December 24, 2013 U mnie w osiedlowym sklepiku na półce lekką ręką z 20 butelek. Od soboty wiele nie ubywa. Tak więc może warto w mniejszych sklepikach poszukać? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wyvern 34 1 Items Posted December 24, 2013 Ja w osiedlowym właśnie kupiłem. W dzień dostawy dostałem telefon od właściciela: "5 butelek mi już tylko zostało, odłożyć coś?" Quote Share this post Link to post Share on other sites
mat 27 1 Items Posted December 25, 2013 Swoją drogą, wybitne piwo !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dr Humulus 1 Posted December 25, 2013 U mnie w osiedlowym sklepiku na półce lekką ręką z 20 butelek. Od soboty wiele nie ubywa. Tak więc może warto w mniejszych sklepikach poszukać? Ech, w jednym mieście za mało, w innym za dużo... Do miasta Łodzi raczej nie dojade. Bywasz czasem we Wrocławiu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fisz 0 Posted December 25, 2013 Biniu, daj znać gdzie ten sklep. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biniu 61 Posted December 26, 2013 We Wrocławiu niestety nie bywam Ten sklep to "Matrix" przy ulicy Gogola. Zaraz przy skrzyżowaniu z ulicą Gorkiego. Współrzędne w google maps. 51.758842, 19.543782 W Wigilię jak kupowałem drugą butelkę Imperatora to spokojnie z 20 sztuk było. Cena 8zł10gr. 1 fisz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
fisz 0 Posted December 26, 2013 Dzięki za info, zajrzę dzisiaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
101k 51 Posted December 27, 2013 W Szynkarni i w Kontynuacji wczoraj wieczorem mieli spory zapas. Ceny chyba 10zł K i 13zł Sz, ale głowy nie dam sobie uciąć za cenę w Kontynuacji. Od biedy można kupić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciu 0 1 Items Posted December 30, 2013 Dziś kupiłem 2 butelczyny tutaj: Hala Kupców Perła. Wrocław. ul. Widna 6 i jeszcze były. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yapko 19 1 Items Posted January 2, 2014 Ja dzisiaj zakupiłem w Krakowie w sklepie monopolowym na ulicy Lea, obok pubu Akwarium, przy skrzyzowaniu z ul. Smoluchowskiego. Cena wzrosła z 9 PLN przed świetami do 12 PLN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lary 26 1 Items Posted January 2, 2014 W trójmiejskim sklepie "Smak" widziałem wczoraj 2-3 dedykowane szklanki. Cena ~12 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites