korzeń 0 Posted December 19, 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jak na razie ma trzy brewkity za sobą, zresztą udane, więc postanowiłem pójść krok dalej i przymierzam sie do pierwszej warki zacieranej. Temat piwowarstwa strasznie mnie zainteresował i poświęcam mu ostatnio każdą wolną chwilę. Pozdrowienia dla wszystkich Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makaron 262 1 Items Posted December 19, 2013 Witam kolege ze Szkocji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bączek 39 1 Items Posted December 19, 2013 Cześć Ziomal ;-) Pomyślności przy pierwszym zacieraniu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzeń 0 Posted December 19, 2013 No witam wszystkich oczywiscie. Tym bardziej mi milo kolego Baczek Quote Share this post Link to post Share on other sites
rysiek103 5 Posted December 19, 2013 Serdecznie witamy kolejnego polskiego piwowara w Szkocji. Samych udanych warek!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzeń 0 Posted December 20, 2013 Serdecznie witamy kolejnego polskiego piwowara w Szkocji. Samych udanych warek!!! Dzieki kolego Quote Share this post Link to post Share on other sites