Szymon90 5 Posted December 8, 2013 Tak jak w temacie, potrzebuję około 6-7 skrzynek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tom Kos 13 Posted December 8, 2013 W większość sklepów sprzedadzą bez problemu za 8pln sztuka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest franc Posted December 8, 2013 Jak cię interesuje wysyłka z katowic to razem z butelkami mogę ci sprzedać po 10 na kiste + oczywiście wysyłka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szymon90 5 Posted December 8, 2013 Franc, dzięki za odzew ale postaram się zdobyć skrzynki w moim mieście, zapewne będę musiał skorzystać z rady kolegi Tom Kos i odwiedzić kilka sklepów i w nich spróbować kupić transportery. Jako iż nie są mi potrzebne na gwałt poczekam chwilkę, a nóż ktoś z Białegostoku będzie chciał się pozbyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted December 8, 2013 U nas jeśli nie w sklepie to panowie dowożący piwo do lokali/sklepów chętnie sprzedają skrzynki z butelkami po 10 zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
piwosz 7 Posted December 8, 2013 Na Wyszyńskiego w PSS Społem sprzedają skrzynki, jak pamiętam ok. 8zł/sztuka. Nie ma problemu z nabyciem, nawet przy kasie można powiedzieć, że chce się skrzyneczkę. Quote Share this post Link to post Share on other sites