Krzysztof Ruda 6 Posted November 28, 2013 Witam mam możliwość załatwienia kilku skrzynek z pustymi butelkami, pytam czy byłoby jakieś zainteresowanie?? CENA: 10zł ODBIÓR OSOBISTY: BYTOM gg:9282717 tel. 609322171 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted November 29, 2013 Cześć! Powiedz mi a co to są za butelki? Z jakich piw? Ja bym chętnie wziął kilka skrzynek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Ruda 6 Posted November 29, 2013 tyskie, tatra, harnaś itp czyli zwykle butelki w sumie jeszcze ich nie mam, pisałem czy byłoby zainteresowanie tym tematem i mówię że od razu np. nie załatwie 10szt tylko będzie to partiami prawdopodobnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted November 30, 2013 Ja mogę wziąć dużo byle były całe i brązowe (jakoś nie mam zaufania do zielonych ) tylko co masz na myśli pisząc, że będą partiami? Wiesz mimo, że mam blisko do Bytomia to nie opłaca mi się jechać po mniej jak 4 skrzynki (w hurtowni pod domem mam po 15zł za skrzynkę) no i więcej jak 8-10 skrzynek mi się do piwnicy nie zmieści:) Quote Share this post Link to post Share on other sites