yarrro 10 Posted November 22, 2013 Mam kilkadziesiąt butelek PET o pojemności 0,9 litra - takich, jak to: http://www.biowin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/butelkowanie/butelki-zakrecane/butelka-do-piwa-plastikowa-pet-0-9l-5-szt. Używane kilka razy, wymyte, z zakrętkami. Dobre do transportu piwa np. na wycieczkę - mają większą pojemność jednostkową przy mniejszym ciężarze. Sprzedam za psie pieniądze, bądź wymienię na cos pożytecznego, np. piwo Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 15 Stan: używany Oceń stan: 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
br.an.tr 26 1 Items Posted November 22, 2013 A ile masz tych butelek ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarrro 10 Posted November 22, 2013 A ile masz tych butelek ? Co najmniej 60. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sizla 0 Posted November 23, 2013 ile chcesz za wszystkie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarrro 10 Posted November 24, 2013 ile chcesz za wszystkie ? 30 złotych plus koszta wysyłki (poczta, kurier, inpost - wedle życzenia). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzon 35 Posted November 27, 2013 Witam zostalo cos jeszcze czy poszly wszystkie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarrro 10 Posted November 27, 2013 Są jeszcze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarrro 10 Posted December 9, 2013 Podbijam ofertę Przy odbiorze osobistym oddam flaszki za "dziękuję". Warunek: zabranie wszystkich, które mam, no i tylko odbiór osobisty - nie chce mi się ich pakować i wysyłać. Quote Share this post Link to post Share on other sites