znaki 0 Posted November 21, 2013 Witam. Jako kompletny żółtodziób przy zamówieniu swojego zestawu startowego wraz ze słodami nie pomyślałem i nie zaznaczyłem na zamówieniu aby słody były ześrutowane. (nie określę nawet jak bardzo wielkim imbecylem jestem w związku z tym). Poszukuję osoby w Lublinie bądź jego okolicach która mogłaby wyświadczyć mi taką usługę (oczywiście za opłatą). Więc jeśli kogoś znacie albo sami macie śrutownik bardzo proszę o kontakt. Będę bardzo wdzięczny. Słodu nie mam dużo poniżej 4kg. Dobrze byłoby to szybko załatwić gdyż cierpię na syndrom "ja chcę zacząć warzyć swoje pierwsze piwo i to już" ? ps. jeśli temat zamieściłem w złym miejscu przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu (ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni do mojego problemu) Pozdrawiam Michał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 36 1 Items Posted November 21, 2013 W Lublinie jest sporo piwowarów na pewno Ci ktoś pomoże. Ps. Jak nie zapraszam do mnie do Siedlec lub do Michała do Łukowa, usługa oczywiście gratis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emcede 18 1 Items Posted November 21, 2013 Podklep kolego do mnie na priva to się ustawimy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
znaki 0 Posted November 21, 2013 (edited) Napisałem na PW Jeśli jest ktoś jeszcze z Lulina proszę o kontakt Edited November 21, 2013 by znaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jeffrey_lbn 1 Posted May 24, 2016 Witam odświeżam temat. Pdobny błąd... zapomniałem zaznaczyć opcji śrutowania słodu. Jest ktoś chętny do pomocy i zaoferuje śrutowanie? Oczywiście odpłatnie Szkoda, żeby słód się zmarnował... Quote Share this post Link to post Share on other sites