Browariat 19 Posted November 14, 2013 Koleżanki i Koledzy co prawda jestem tu już od jakiegoś czasu, lecz nie wiedziałem czy mi się TO spodoba i czy z WAMI zostanę. Jednak wiecie jak to jest, kto raz spróbuje uwarzonego piwa, nic co w sklepie nie będzie już takie samo.. Trafiłem do piwowarstwa przez spostrzeżenie że coraz trudniej mi dopić koncerniaka do końca - zapytałem Głógla "dlaczego smak piwa jest tak podły" a wyniki skierowały mnie tutaj (i do vloga P.Kopyra). Zatem choćby dopiero teraz chciałbym uczynić wyraz kulturalnego przywitania się :-) Wielce jesteście pomocni i teraz też chciałbym być coraz bardziej pomocny :-) Do tej pory uwarzyłem Amber Ale, Lagera, Pine Ale (Waldbier), RauchBocka, Dunkel Lagera, Pilsnera i Witbiera. I nie spocznę. Pozdrowienia z Poznania. Browariat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebek 37 Posted November 14, 2013 Witaj! Poznań rośnie w siłę Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 727 1 Items Posted November 14, 2013 Cześć! Witamy! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimmy_jb 6 Posted November 18, 2013 Cześć, witam kolegę z pyrlandii Warz i pij to co sobie nawarzyłeś. Powodzenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites