Skocz do zawartości

Witam!


michalpn

Rekomendowane odpowiedzi

Ano już na to dziś wpadłem czytając receptury.

Ale mi jeszcze pszenica zostaje.

 

(tak w ramach OT - czy ty Makaron miałeś kiedyś coś wspólnego z protokołem DC - napisze enigmatycznie ale jeśli tak to będziesz wiedział osso kaman;-)

 

pzdr

flood

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

(tak w ramach OT - czy ty Makaron miałeś kiedyś coś wspólnego z protokołem DC - napisze enigmatycznie ale jeśli tak to będziesz wiedział osso kaman;-)

 

pzdr

flood

Nie, napewno to nie ja. Moze moj brat, ale tez nikle szanse na 99% bym cos o tym wiedzial.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Chciałbym jeno zobaczyć jak profesjonalista jakiś warzy, bo sam to nie wiem, czy się odważę. :) Dałem info tu i na browar.biz, może jakaś pyra się odezwie.

To chyba warto byłoby wypełnić profil :rolleyes:, żeby się np. hanysy nie zgłaszały. :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Chciałbym jeno zobaczyć jak profesjonalista jakiś warzy, bo sam to nie wiem, czy się odważę. :) Dałem info tu i na browar.biz, może jakaś pyra się odezwie.

pyr to tu wiele , tylko czy to ma być pyra z Leszna , Kalisza , Piły czy też Poznania :rolleyes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.