Skocz do zawartości

[Blog Kopyra] Rhub’ IPA z Brasserie St. Germain & Nøgne ø


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

francusko-norweskie rabarbarowe IPA Rabarbar? Do piwa? W sumie sounds interesting. Pomysł wyszedł prawdopodobnie z tego, że francuski St. Germain ma w swojej ofercie piwo Page 24 à la Rhubarbe – jest to pale ale z sokiem z rabarbaru. Wkład Nøgne ø ograniczył się … Continue reading

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.