Jump to content

Lagerowanie a gaz w piwie


ponury fermentaThor
 Share

Recommended Posts

Trapi mnie pewne zagadnienie. Obecnie produkuję Kolsha, którego na cichej zamierzam lagerować. Chciałbym jednak mieć piwo nagazowane. Czy zostawienie później zabutelkowanego do odstania w pokojowej na tydzień będzie dobrym pomysłem? Zapewniło by mi to odpowiednie nagazowanie.

Nie chce mi się zarzucać do butelek ponownie gęstwy i czekać aż się nagazuje w niskiej temperaturze, w której lagerowałem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.