Jump to content

Będzie infekcja?


Spartan
 Share

Recommended Posts

Witam, wstawiłem wczoraj do butli od wina piwo Altbier. Fermentacja się zaczęła i wszystko pięknie. Niestety w korku od fermentatora znalazł się stary korek od wina (aby było szczelne). Korek od wina lekko się ukruszył i wpadł do piwa (korek był odparzony). Jak myślicie dojdzie do infekcji piwa?

Link to comment
Share on other sites

No i co jakbyśmy napisali, że dojdzie to byś piwo wylał do kibla nie mając 100% pewności? Lub gdybyśmy napisali, że nie dojdzie to piłbyś mimo, że trąciłoby mocnym kwachem?

 

Czas prawdę Ci powie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.