Skocz do zawartości

Moje pierwsze....


Singer

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zacząłem z ziarna słodowanego

 

Sam słodowałeś ?

dzisiaj przelałem na burzliwą

Skąd przelałes na burzliwą ?

na razie zapierniczają drożdże, że aż miło słuchać...!

Oby tak dalej...!

I tak trzymać :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bo piszesz kompletnie nie jasno. Jak spojrzysz jak są prowadzone inne zapiski, zrozumiesz dlaczego..

 

poza tym, do fermentacji zazwyczaj przelewa się po chmieleniu, a nie po filtracji.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.