zbynekkk 12 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 Serdecznie witam Koleżanki i Kolegów na tym szanownym Forum. Jestem tu obecny od nie dawna, jak na razie tylko czytałem, ale skoro mam parę pytań i bez postów się nie obędzie, więc najpierw przywitanie. Mieszkam w Radomiu, mam za sobą cztery warki, ale żadna jeszcze nie zdążyła dojrzeć. Na efekty muszę jeszcze poczekać. Jak na razie cały czas się uczę i liczę że mi w tym pomożecie pozdrawiam zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dori 302 1 Browary Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 Oczywiście, ze pomożemy Witaj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beztroski1 0 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 Witaj . Gratuluję 4 warek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anteks 537 1 Browary Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 witam nowego piwowara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jejski 319 1 Browary Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 "No towarzysze pomożecie? Pomożemy!" Witam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbynekkk 12 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 Wiedziałem że wcześniej czy później ktoś nawiąże Dzięki temu towarzyszowi do dziś nosimy miano WARCHOŁÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pako1 3 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2009 Witam i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bielok 157 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2009 Cześ Zbynek Witam kolegę piwosza i piwowara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pieron 148 1 Browary Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2009 Witamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wena 149 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2009 Wiedziałem że wcześniej czy później ktoś nawiąże Dzięki temu towarzyszowi do dziś nosimy miano WARCHOŁÓW Nie przesadzaj kto by to jeszcze pamiętał. Witam na forum. JK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
totislaw 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2009 Witamy nowego piwowara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymin72 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam i ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopyr 118 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2009 Witaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach