Jump to content
Niph

Dubbel - ocena receptury

Recommended Posts

Planuję uwarzyć dubbla, ułożyłem recepturę, proszę o ocenę

 

3,5kg Pils

0,5kg Abbey

0,5kg Monachijski i

0,5kg Pszeniczny

0,2kg Special B

0,2kg Aroma 100

0,2kg Cara Ruby 50

 

Plus 0,5kg syropu cukrowego karmelowego (własna produkcja)

 

Drożdże WLP500 Trappist Ale

 

22 litry, okolo 17 Blg.

 

Chmielenie na aromat Styrian Goldings, na goryczkę jeszcze nie wiem :D

Edited by Niph

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wygląda dobrze, nic tylko warzyć, fermentować, leżakować. Postaraj się mieć dużo zdrowych drożdży i pilnuj temperatury przy fermentacji, a będzie git.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piwo ładnie bulgocze od paru dni, drożdże poszły z tubki, na starterze. Temp przez pierwszą dobę 22 stopnie, teraz 18-19 stopni, mam nadzieje ze bedzie dobrze :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.