Jump to content
Sign in to follow this  
micheal_paku

Witam i pozdrawiam z Łodzi!

Recommended Posts

Witam!

 

Jestem świeży, forum przyglądam się od 3-4 miesięcy i w końcu rejestracja:)) Właśnie siedzę przy bulgoczącej pierwszej wareczce ciemnego pszeniczniaka :]

 

Pozdrawiam!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siemanko i pozdrowienia z Łodzi! Pszenica z zacierania czy na brewkicie, ekstrakcie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wszedłem od razu na głęboka wodę, zacieranie pszenica 60% zasypu, 26% pilzneński, 9% monachijski II, 5% karmelowy 600. Zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tomo33

Witaj. tylko pogratulować 1 piwko i zacieranie ja zaczynałem od puszek niestety i wciąż się uczę :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam :)

Spójrz do działu spotkania i imprezy, co jakiś czas w Łodzi organizujemy spotkanka degustacyjne. Może będziesz mógł wpaść następnym razem i pochwalić się piwkiem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.